Kendisine Benzeyen Blogger'ı Öldüren Güzellik Uzmanı: Büyü İddiaları Nedir?

Almanya'da 25 yaşındaki güzellik uzmanı Schahraban K., kendisine benzeyen 23 yaşındaki blogger Khadidja O.'yu öldürmekle suçlandı. Olayın arka planında sahte bir cinayet planı ve büyü iddiaları var.

Almanya'nın Ingolstadt şehrinde meydana gelen bir cinayet olayı, toplumda büyük bir şok etkisi yarattı. Geçen yıl ağustos ayında, 25 yaşındaki güzellik uzmanı Schahraban K.'nın ailesi, aracında bir ceset buldu. Ancak yapılan incelemelerde cesedin Schahraban'a ait olmadığı, 23 yaşındaki güzellik bloggerı Khadidja O.'ya ait olduğu belirlendi.

KENDİSİNE BENZEYENİ HEDEF ALDI

Olayın ardından yapılan soruşturmalarda, Schahraban K. ve suç ortağı Sheqir K.'nın, kendisine benzeyen Khadidja O.'yu öldürmekle suçlandığı ortaya çıktı. Savcılara göre, Schahraban sosyal medyada benzerini arayıp, Khadidja'yı sahte bir müzik videosu projesiyle kandırdı. Genç kadın, ıssız bir yere götürülerek 56 kez bıçaklandı. Schahraban ve Sheqir'in amacı, Schahraban'ın ölümünü sahte bir şekilde göstererek yeni bir hayata başlamaktı.

BÜYÜ İDDİALARI

Olayla ilgili ortaya çıkan yeni detaylar, büyü iddialarının gündeme gelmesine neden oldu. Araçta bulunan Arapça notlar ve fotoğraflar, bu yönde şüphe uyandırdı. Schahraban'ın eski kocası, Irak'ta kötü amaçlı büyü yapıldığını ve bunun için bir kurban gerekebileceğini öne sürdü. Savunma avukatları ise, bu kara büyü iddialarını araştırmak üzere bir uzman talep etti.

PLANLI VE VAHŞİ CİNAYET

Savcılar, cinayetin planlı ve vahşi bir şekilde işlendiğine dikkat çekerek, olayın arka planındaki motivasyonları sorguluyor. Schahraban K. ve Sheqir K., şimdi yargı önünde hesap vermek üzere bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.