Kendisine "Bu dönem devrediyormuşsunuz" diyen Bakan Tunç'a, CHP'li belediye başkanından sö

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak ziyareti sırasında seçim ofisi önünde mevcut Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı ve CHP'nin bu dönem yeniden aday gösterdiği Halil Posbıyık'la karşılaştı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak ziyareti sırasında seçim ofisi önünde mevcut Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı ve CHP'nin bu dönem yeniden aday gösterdiği Halil Posbıyık'la karşılaştı. Tunç, "Başkanım devrediyormuşsunuz bu dönem, İbrahim Bey'e (Sezer)" dedi. Posbıyık ise espriyle karşılık vererek, "İbrahim'i başkan yardımcısı yapacağım inşallah" ifadesini kullandı.

POSBIYIK'TAN ESPRİLİ YANIT: "İBRAHİM'İ BAŞKAN YARDIMCISI YAPACAĞIM İNŞALLAH"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'la yaşadığı ilginç diyalog dikkat çekti. Tunç'un, "Başkanım devrediyormuşsunuz bu dönem, İbrahim Bey'e" sözleri üzerine Posbıyık espriyle karşılık verdi. "İbrahim benim yanımda zaten, o benle çalışacak. Başkan yardımcısı yapacağım inşallah. Adayların hepsi kardeşimiz, değerli insanlar. Burada seçim belli bir seviyede gider çünkü bütün adaylar birbirini tanıyor, hepsi de değerli arkadaşlar. Ben de onların ağabeyleriyim. Onlara yol göstereceğiz, beraber yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.