Kendisini gündemden düşürmeyen Feyzioğlu yine çok konuşulacak

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, geçen yıl Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla uzaklaştırılan siyasetçi Ahmet Türk ile bir araya geldi.Türkiye...

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, geçen yıl Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde İçişleri Bakanlığı’nın kararıyla uzaklaştırılan siyasetçi Ahmet Türk ile bir araya geldi.

Türkiye Barolar Birliği Genç Avukatlar Kurultayı toplantısı için Mardin'e gelen Feyzioğlu, "Sabah, Sayın Ahmet Türk'le uzun uzun sohbet etme imkanımız oldu. Acıtmadan, kırmadan, konuşarak... Bölücü örgütün hendek kazmasına açıktan karşı çıkmış, yanlışlığını söylemişti Ahmet Türk. Bu sohbetten de kendi adıma çok istifade ettim. Akıl diyor ki, şiddete, teröre karşı olanlarla konuşmak lazım konuşmak" dedi.

OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile 9 Kasım'da kamu görevinden ihraç edilen ve işlerine dönmek amacıyla açlık grevine başlayan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın "silahlı terör örgütüne üye olmak", "terör örgütü propagandası yapmak" ve "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet" suçlarından yargılandığı dava öncesi Feyzioğlu, skandal açıklamalar yapmıştı.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça hakkında tepki çeken açıklamalarının "cımbızla seçilerek" kendisine haksızlık yapıldığını savunmuştu. Feyzioğlu'nun bu tepki çeken açıklamaları ise kelimesi kelimesine "Nuriye ile Semih'i evlat edinecek bir sempati içinde olmamı kimse benden beklemesin" şeklindeydi...

Feyzioğlu, görüşmeden bir fotoğraf da paylaştı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?
AKP'nin kanun teklifi, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının 10 kat artırılmasını öngörüyor
Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını duyurdu