Kendisiyle evlenip boşanan modele teklif yağıyor! Evlilik tekliflerinin sayısı 1500'e ulaştı

36 yaşındaki Carey, boşandıktan sonra 1.500 evlilik teklifi aldığını iddia etti. Brezilyalı model, solo evliliğini bitirdikten sonra yoğun ilgi gördüğünü, 30’dan fazla çiçek buketi aldığını ve bu sürecin onu şaşkına çevirdiğini belirtti. Instagram'da ise 450 bin takipçiye sahip.

36 yaşındaki Carey, boşandıktan sonra 1.500 evlilik teklifi aldığını öne sürdü.

Brezilya kökenli ancak şu anda İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan genç kadın, kendisine 30'dan fazla buket çiçek gönderildiğini ve bu yoğun ilgi karşısında şaşkın olduğunu belirtti.

Solo evliliğini duyurduğu videosu kısa sürede viral olan Carey, "Sologami evliliğimin sonunu ilan ettiğimde bu kadar çok talip olacağını hiç düşünmemiştim. Şu anda Londra gecelerinde bile bu kadar ilgi görmüyorum. Gelen buketleri nereye koyacağımı bilmiyorum." dedi.

"YALNIZLIK AĞIR BASTI"

Yaklaşık bir yıl süren solo evliliği hakkında konuşan model, "Güzel bir deneyimdi, ancak kendimle evli olmanın zorlukları vardı. Bunu seveceğimi düşünmüştüm, ama sonunda yalnızlık beklediğimden daha fazla hissedildi. Sadece kendimle bir ilişki içinde olmak düşündüğümden daha zor çıktı." dedi.

Carey, solo evliliğini sürdürmek için 10 seans çift terapisi almıştı.

Ancak bu süreçte farkındalık kazanan Carey, "Gerçekten kendinizi tanıdığınızda, bir ilişki içinde olmanın ancak tam anlamıyla buna hazır olduğunuzda anlam kazandığını fark ediyorsunuz" dedi ve artık çok daha seçici olduğunu ekledi. 

Modelin Instagram hesabında 450 bin takipçisi bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.