Kent Lokantalarından Sonra Sıra Öğrencilere Geldi! Ucuz Yemek İçin Geri Sayım Başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve büyük ilgi gören Kent Lokantalarının ardından, öğrenciler için önemli bir adım daha atılıyor. Yeni açılacak olan Öğrenci Lokantaları, uygun fiyatlarla yemek sunarak öğrencilerin bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde öğrencilere yönelik önemli bir girişim hayata geçiriliyor. Ayvalık Belediyesi, öğrencilere uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunacak olan "Öğrenci Lokantası" projesini başlatıyor. Bu yeni lokanta, öğrencilerin hem bütçelerini zorlamadan hem de lezzetli yemeklerle beslenmelerini sağlayarak, önemli bir ihtiyacı karşılamayı hedefliyor.

"ÖĞRENCI LOKANTASI" 11 EYLÜL’DE AÇILIYOR

Ayvalık’ta hayata geçirilen ilk Öğrenci Lokantası, 11 Eylül’de kapılarını açacak. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, bu önemli projeyle ilgili açıklamalarda bulunarak, öğrencilerin bütçesine dost olan lokantanın açılışını duyurdu. Ergin, "Öğrencilik hayatında bütçeyi dengelemek, hem öğrenciler hem de aileler için büyük bir zorluk olabiliyor. Bu yüzden, Ayvalık Belediyesi olarak, uygun fiyatlarla kaliteli ve lezzetli yemekler sunacağımız öğrenci lokantamızı açıyoruz" ifadelerini kullandı.

SAĞLIKLI VE LEZZETLI YEMEKLER ÖĞRENCILERI BEKLIYOR

Başkan Ergin, lokantada her gün farklı menülerle, ev yapımı tadında yemekler sunacaklarını belirtti. "Sağlıklı, doyurucu ve leziz yemeklerle, öğrencilerin günlük aktivitelerine enerji katacak bir ortam sunacağız" diyen Ergin, bu lokantanın tamamen öğrencilere yönelik hizmet vereceğinin altını çizdi. Ayvalık Belediyesi tarafından yönetilen bu proje, titizlikle hazırlanarak öğrencilere en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. "Sizler, Ayvalık’ımızın geleceğisiniz" diyerek, bu yeni mekanın öğrencilerin sağlıklı ve uygun fiyatlı yemekler tüketmesini sağlayacağını vurguladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.