Kent Prensi Michael’ın Damadı Thomas Kingston evinde ölü bulundu

Kraliyet ailesi üyesi Kent Prensi Michael'ın damadı Thomas Kingston, Cotswolds'taki evinde 45 yaşında ölü bulundu. Ölümü şok etkisi yarattı. Aile, Kingston'un kaybını derin bir üzüntüyle duyurdu ve gizlilik istedi.

Kent Prensi Michael'ın damadı Thomas Kingston'un beklenmedik ölümü, Kraliyet ailesi içinde derin bir şok yaratırken, Cotswolds'taki evinde bulunan 45 yaşındaki Kingston'un ölümüne dair detaylar henüz netlik kazanmış değil.

Buckingham Sarayı, Kral Charles'ın kuzeni Kent Prensi Michael'ın damadı Thomas Kingston'ın vefat ettiğini duyurdu. Kingston, 45 yaşında ve pazar akşamı Cotswolds'taki evinde ölü bulundu. Olay yerine kısa bir süre sonra acil servis ekipleri çağrıldı. Ölüm sebebinin belirlenmesi için bir soruşturma yapılacak, ancak şüpheli bir durum bulunmamakta ve başka herhangi bir tarafın dahil olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır. Lady Gabriella, yeğeni Isabella Windsor'un peşinden İngiliz tahtının 56. sırasında yer alıyor. Lady Gabriella, Bay Martin ve Bayan Jill Kingston, Bayan Joanna Connolly ve Bayan Emma Murray adına yapılan bir açıklamada şunları söyledi: "Sevgili eşimiz, oğlumuz ve kardeşimiz Thomas Kingston'un vefatını en derin üzüntümüzle duyuruyoruz. Tom, tanıyan her insanın yaşamını aydınlatan olağanüstü bir adamdı. Ölümü, tüm aileyi büyük bir şok olarak vurdu ve geçişini yas tutarken gizliliğimize saygı göstermenizi rica ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İsrail'in Eurovision'a katılımına yönelik protestolar artıyor!
Zelenskiy ve Metsola görüşmesi: Ukrayna'nın savunma ve barış çabaları ele alındı
Hollanda'da Filistin Destekçisi Göstericilere Polis Müdahalesi: Üniversitelerde Gerilim Yükseliyor
İsrail'in Golan'dan Şam'a Saldırısı: Suriye Savunma Sistemleri Füzelerin Bir Kısmını İmha Etti
Beethoven'ın Ölümü: Yeni Araştırma Kurşun Zehirlenmesi Teorisini Çürütüyor