Kent ve Adalet: 4'üncü İstanbul Kent Sempozyumu programı açıklandı

ABC Haber MerkeziTürk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen İstanbul Kent Sempozyumu'nun dördüncüsü “Kent ve Adalet'' temasıyla gerçekleştirilecek. 1-3 Aralık Harbiye...

ABC Haber Merkezi

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen İstanbul Kent Sempozyumu'nun dördüncüsü “Kent ve Adalet'' temasıyla gerçekleştirilecek. 1-3 Aralık Harbiye Askeri Müzesi’nde düzenlenecek sempozyumun programı yayınlandı. 

Sempozyumun ilk gününde "Kent ve Adalet", "Emek, Meslek Örgütlerinin Gözünden Kent ve Adalet", "Kent Politikalarının Mekansal ve Toplumsal Etkileri" konuşuluacak. Üç gün boyunca gerçekleştirilecek sempozyumun oturumların ardından son gün İstanbul’da kent ve yaşam mücadelesi veren tüm kişi ve kurumların katılımıyla "İstanbul Kent Forumu" düzenlenecek. 

Program şu şekilde:




Tele1 TV, Türkiye'nin içine itilmek istendiği karanlıkta, halka sadece gerçekleri söylemek için yaklaşık bir yıldır mücadele veriyor. Bu ekranın arkasında sermaye grupları yok, sadece direngen bir halk var...

Değerli okurlar, siz de izleyici sponsoru olmak için detaylı bilgilere aşağıdaki Tele1 logosuna tıklayarak ulaşabilirsiniz:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

18 Mayıs'ta tarihte neler oldu?
Yakıt alırken kontak kapatmazsak bakın ne oluyormuş!
Buket Aydın'ın yorumu tartışmaya sebep oldu: "İlk hesabı erkek ödemeli"
Meteorolojiden toz taşınımı uyarısı geldi!
Bir aylık arabada 241 bin lira masraf çıktı