Kentsel dönüşüm yıkımında bina duvarı çöktü: 2 yaralı

BOLU'nun Gerede ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı devam eden bir binada pencere ve kapıları söken 2 şahıs duvarın çökmesi sonucu yıkıntı altında kalmış olarak yaralandı.

BOLU'nun Gerede ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı devam eden bir binada pencere ve kapıları söken 2 kişi duvarın çökmesi sonucu yıkıntı altında kalmış olarak yaralandı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Gerede ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi'nde meydana geldi. Muharrem Aydemir ve Enver Ercin ev sahibi ile anlaşarak kentsel dönüşüm kapsamında fay hattı üstünde olduğu için yıkım sonucu verilen 2 kattan oluşan binadan ahşap pencere ve kapıları almak için çabalama yapmış oldu. Bu sırada kısmen yıkık olan binanın duvarı çöktü. 2 şahıs çöken duvarın altında kaldı. Haber verilmesi üstüne sıhhat, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve itfaiye ekipleri geldi. Enkaz altında kalan 2 şahıs ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı. Yaralanan işçiler, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olayla ilgili araştırma başlatıldı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

''Çin ABD seçimlerini etkilemeye çalışıyor''
Turistlerin kapkaç olaylarına en çok maruz kaldığı ülkeler: Türkiye sıralamada üst basamaklarda
Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu duyurdu: 48 kişi gözaltına alındı
Özgür Özel, 1.5 milyar borçla devralınan Yunusemre Belediyesi'nde
''Kamuda tasarruf dönemi başlıyor''