Kepez Belediyesi Kadınlar 2. Lig Şampiyonu: Dörtlü Final Zaferi

Kepez Belediyesi, Kadınlar 2. Lig'de şampiyon oldu! Dörtlü Final'de Odunpazarı Belediyesi'ni mağlup ederek zirveye ulaştı. Tekirdağ Cezaevi ise üçüncülüğü elde etti. Gazel Dikme, turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Kepez Belediyesi, Kadınlar 2. Lig şampiyonluğunu kazandı, heyecan dolu bir Dörtlü Final serüveninin ardından. Odunpazarı Belediyesi'ni geçerek zafere ulaşan ekip, Tekirdağ Cezaevi'nin üçüncü olduğu müsabakalarda ön plana çıktı. Gazel Dikme'nin turnuvanın en değerli oyuncusu seçilmesi ise başarılarını taçlandırdı.

Kepez Belediyesi Kadınlar 2. Lig şampiyonluğunu THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleşen Dörtlü Final'de kazanarak elde etti. On Otomasyon Defne Spor Kulübü'nü mağlup eden Tekirdağ Cezaevi Spor Kulübü ise üçüncülük elde etti. Play-off müsabakalarında Kepez Belediyesi, Odunpazarı Gençlik, On Otomasyon Defne ve Tekirdağ Cezaevi takımları, Dörtlü Final'de yer alma ve gelecek sezon THF Kadınlar 1. Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandı. Tören sırasında şampiyon olan Kepez Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne kupa ve madalyalarını THF Başkanı Uğur Kılıç, ikinci olan Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü'ne THF Asbaşkanı Ediz Erkovan, üçüncü olan Tekirdağ Cezaevi Spor Kulübü'ne THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan, ve dördüncü olan On Otomasyon Defne Spor Kulübü'ne Lig ve Organizasyon Kurulu üyesi Esin İlerisoy takdim etti. Turnuvanın en değerli oyuncusu Gazel Dikme'ye ise ödülünü THF Organizasyon Kurulu üyesi Zeynur Pehlivan verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!