Kerem Aktürkoğlu, Portekiz basınının gündeminde: "Türk büyüsünü kullanarak zafere taşıdı"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Kızılyıldız'ı 3-0 mağlup etti. Golleri Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü atarken, Portekiz basını her iki futbolcunun performansını övgüyle değerlendirdi. Orkun, maçın en iyi oyuncusu seçilirken, Kerem takımın yeni yıldızı olarak öne çıktı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Kızılyıldız'ı 3-0 mağlup ederken golleri Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü kaydetti. Bu zaferle Benfica, lig aşamasının ilk haftasında 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olduktan sonra ikinci maçında da fileleri havalandıran Kerem Aktürkoğlu, etkileyici bir performans sergilerken, Orkun Kökçü de bu sezon iki gole ulaşmış oldu.

Maç sonrası Portekiz basını, Benfica'nın başarısını değerlendirirken her iki futbolcunun da performansını övgüyle ele aldı. A Bola gazetesinde Orkun Kökçü, 8 puanla maçın en iyi oyuncusu seçilirken, "Orkun, Bruno Lage'in sisteminde istediği gibi daha derin alanlarda oynayabilir; hem top taşıma hem de pas kalitesiyle takımı güçlendiriyor." ifadesi kullanıldı. Kerem Aktürkoğlu'na ise 7 puan verildi ve "Takımın yeni yıldızı. Benfica'nın Belgrad'daki galibiyetinin mimarlarından biri." denildi.

Record gazetesi, "Benfica, Türk büyüsünü kullanarak Belgrad'da zafere ulaştı." başlığını atarken, JD'de "Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün golleriyle Benfica galibiyete uzandı." ifadeleri yer aldı. O Jogo gazetesinde ise "Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü ortaklığı genişliyor." yorumu yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.