Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi tarihine geçti!

Benfica’nın Feyenoord’u ağırladığı Şampiyonlar Ligi maçında gol atan Kerem Aktürkoğlu, turnuvada üç maç üst üste gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti. Gol krallığında üçüncü sırada yer alan milli futbolcu, Benfica formasıyla gösterdiği performansla büyük beğeni topluyor.

Benfica'nın Feyenoord'u konuk ettiği Şampiyonlar Ligi mücadelesinde fileleri sarsan Kerem Aktürkoğlu, üst üste üç maçta gol atarak yeni formatta bunu başaran ilk futbolcu oldu. Galatasaray'dan transfer edilen milli yıldız, Benfica’daki başarılı performansıyla Avrupa'da adından söz ettiriyor.

Şampiyonlar Ligi üçüncü hafta maçında Feyenoord’a karşı sahaya çıkan Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla fileleri havalandırarak turnuvadaki üçüncü golünü attı. Bu golle birlikte Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatında üç maç üst üste gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti. 

Milli futbolcu, Kızılyıldız, Atletico Madrid ve Feyenoord ağlarını sarsarak Şampiyonlar Ligi’nde gol krallığı yarışında da adını üst sıralara taşıdı. Üç gol atan 12 oyuncudan biri olan Aktürkoğlu, gol krallığında üçüncü sırayı paylaşırken, listenin zirvesinde Bayern Münih’ten Harry Kane 5 golle, Barcelona’dan Raphinha ise 4 golle bulunuyor.

Benfica’daki performansıyla dikkat çeken Aktürkoğlu, Galatasaray’dan 12 milyon euro bonservisle transfer olduktan sonra çıktığı 7 maçta 5 gol ve 2 asistle Portekiz ekibinde etkileyici bir başlangıç yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.