Kerem Aktürkoğlu'ndan canlı yayında Galatasaray itirafı! 'Tabii ki üzülüyorum'

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer olduktan sonra yaptığı röportajda sakatlık durumunu “Ciddi değil, koruma amaçlı oyundan çıktım” şeklinde açıkladı. Galatasaray ile ilgili olarak, “Ben de bir taraftarım ve bu süreçte destek olunmalı” dedi.

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer olduktan sonra yaptığı röportajda çeşitli konulara değindi. Sakatlık durumu hakkında, "Sakatlığım ciddi değil. Koruma amaçlı oyundan çıktım," açıklamasını yaptı. Di Maria ile olan ilişkisi sorulduğunda ise, "Benim Arjantinliler ile aram genelde iyi. Seviyorum Arjantinlileri. Takımdaki herkesle aram iyi," şeklinde yanıt verdi.

Galatasaray ile ilgili duygularını paylaşan Aktürkoğlu, "Ben de sizler gibi Galatasaray taraftarıyım. Tabii ki üzülüyorum ama futbolda inişler ve çıkışlar oluyor. Buna biraz anlayış göstermeliyiz. Oradaki insanların üzülmesi daha normal. Takıma destek olmak gerekiyor. Galatasaray her zaman bu süreçleri atlatabilen çok güçlü bir takımdır. İki maç berabere kalınmış. Düşüşlük bir durum da yok şu anda Galatasaray'da," dedi.

Harry Potter sevinciyle ilgili olarak, "Tesislerde 'Harry de buradaymış' dediler, Fatih Hoca da 'bir sihrini göremedik' dedi. Ertesi hafta gözlükle bir fotoğraf paylaşmıştım. Ondan sonra bu sevinci kullanmaya başladım," açıklamasında bulundu.

Icardi ve Barış Alper ile olan ilişkisine dair çıkan dedikodulara ise, "Mauro Icardi ile aramızda bir şey yok. Ben onu, o da beni seviyor. Galatasaray'daki takım arkadaşlarımla sürekli konuşuyoruz. Barış Alper ile küs değiliz. Konuşuyoruz. Hayatın akışı, herkesle çok samimi olup güzel şeyler paylaşmayabilirsin. Barış çok iyi bir oyuncu," yanıtını verdi.

Son olarak, Türk futbolcular hakkında da konuşan Aktürkoğlu, "Türk oyunculara biraz daha destek olun. İnanın en fazla Türk oyuncular istiyor, en fazla onlar bu kulübü sahipleniyor. Yunus, Abdülkerim, Berkan... ne varsa onlarda var. Kötü günde destek vermek büyüklüktür. Tabii ki biz de üzülüyoruz," şeklinde sözlerini sonlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.