Kerem Aktürkoğlu’ndan, Galatasaray’a veda "Kalbimin bir yarısı hep burada atacak"

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya üzerinden duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Galatasaray'dan Benfica'ya 12 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya üzerinden sarı-kırmızılı camiaya veda etti. Paylaşımında, "Güzel günleri görmek için mi yaşanır? Beklemek de güzeldir," diyerek hislerini dile getirdi.

Kerem, Galatasaray'a imza atmak üzereyken yaşadığı duygusal anları paylaştı. "Kafamdaki soru işaretleri çoğaldı; 'ya olmazsa, ya tekrar başa dönmem gerekirse...' gibi düşünceler içime düştü. Ancak beklemenin de bir güzelliği olduğunu anladım," dedi.

Dört yıl boyunca yaşadığı anılara ve tanıdığı güzel insanlara vurgu yaparak, "Galatasaray'dan ayrılmak kolay değil; kalbimin bir yarısı hep burada atacak," ifadelerini kullandı. Duygularını tarif etmenin zor olduğunu belirten Kerem, "Galatasaray bizim evimiz, yuvamız," diyerek veda etti.

Son olarak, Galatasaray'ı temsil etmenin onun için büyük bir onur olduğunu vurguladı ve "Her birinizi çok özleyeceğim," dedi. Veda mesajını, "Umarım en kısa zamanda evimizde size veda etme fırsatı bulabilirim. Kendinize iyi bakın," şeklinde sonlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.