Kerem Aktürkoğlu'ndan İsrail zulmüne tepki!

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya üzerinden Filistin’e yönelik saldırılara tepki gösterdi. "Böyle bir dehşet karşısında her şey yolundaymışçasına hayatımıza devam etmek ne kadar mümkün?" diyerek, katliamların durması gerektiğini vurguladı.

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Filistin’e yönelik devam eden saldırılara karşı sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, "Böyle bir dehşet karşısında her şey yolundaymışçasına hayatımıza devam etmek ne kadar mümkün?" diyerek, katliamların durması gerektiğini vurguladı ve "Artık yeter!" ifadesiyle çağrıda bulundu.

Kerem, sosyal medya hesabından şu şekilde paylaştı:

"Herkesin davranışlarında ölçülü yaklaşılması gerektiğini belirttiği bir konu olduğunun farkındayım, bunu duyuyorum. Ancak duyduklarım sadece bunlar değil... Bu, bir halkın çaresiz çığlığıdır; ölen çocukların ve sivillerin maruz kaldığı bir katliam. Bazen evlerinde, bazen ibadet alanlarında, bazen de yardım bekledikleri hastanelerde gerçekleşiyor. İsrail ile Filistin arasında tarih boyunca birçok şey yaşanmış olabilir, ama şu anda gördüğüm, bir milletin yok edilmekte olması. Bunu biliyorum ve sessiz kalmam mümkün değil. Yukarıda saydıklarımı kınamayacak kimse var mı? Böyle bir dehşet karşısında her şey yolundaymış gibi yaşamaya devam etmek ne kadar mümkün? Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı... Artık yeter!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.