Kerem Bursin Maske Takmayanlara Salak Dedi Tepkilere Neden Oldu

Kerem Bursin sosyal medyada maske takmayan vatandaşlara ''salak'' diyerek büyük tepkilere neden oldu! Twitter ve İnstagram hesabından Bursin'e ağır mesajlar yağdı. İşte o mesajlar

Canlı yayına katılan Kerem Bursin Hande Erçel ile canlı yayın yaparak maske kullanmayan kişilere salak ibaresinde bulundu. Programda kafelerde maske takmayanlara kusura bakmayın ama salaksınız tepkisi Twiter’da bomba etkisi yarattı. Sosyal medya kullanıcılarının haddini bil diye karşılık verdiği Kerem Bursin maske kullanımı ile ilgili yaptığı paylaşım ile birçok kişiyi de kızdırdı. Hande Erçel ile oynadığı Sen Çal Kapımı adlı dizi ile ilgi gören oyuncu İnstagram’da  canlı yayında hayranlarının sorularını cevapladı.    

Kafelerde Maske Takmayanlar Salak

İnstagram üzerinden yaptığı canlı yayında maske takmayanlara laf söyleyen Kerem Bürsin maske takmayan insanları düşünmediklerini ve maske takmayanlar kusura bakmayın ama salaklar ifadesini kullandı. Sözlerin ardından Hande Erçel şaşkınlığını gizleyemedi. Bir süre sonra da Twitter’da bu sözleri ile tepki gören Kerem Bürsin Twitter’da olaya tepki gösterenlerin hedefi oldu.

Tepkilerin büyüdüğü Twitter’da haddini bil sözü ile Kerem Bürsine tepki yağdıran kullanıcılar böyle insanların neden ünlü olduğunu ve üsluplarına dikkat etmesi gerektiği konusunda yorumlarda bulundular.

Kerem Bürsin'e Yazılan Bazı Mesajlar

Kitleye hitap ederken biraz dikkat üslubunu bil diye hitap ederken başka bir sosyal medya kullanıcısı ise esnafın para kazanamadığı durumda sen maskesiz dizi çekiyorsun diyerek paylaşımda bulundular. Bir mesajda kendini bilmez bazı insanların sadece lafta kaldıklarını anca icraata gelince yok olduklarına değinmiş.

Diğer bir mesajda ise bazı ünlülerin yaptığı laflara laf eden bir kullanıcı ise bir sen kalmıştın ama sen kimsin lafları ile oyuncuya yorum yazdı. Yorumlardan birinde daha geçenlerde Kerem Bürsin’in setten sonra ilk defa dışarıda yemek yeme fırsatı bulduğunu ve  3 -5 kuruş daha fazla para kazandığı için insanlara hakaret hakkını mı buluyor yazdığı görüldü.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?
AKP'nin kanun teklifi, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının 10 kat artırılmasını öngörüyor
Karamollaoğlu, genel başkanlıktan ayrılacağını duyurdu
Borçlarını ödeyemeyenler bu yönteme başvuruyor!
Aşkta şanslı olan 3 burç! Aradıkları aşkı çok daha kolay bulup mutlu olacak