Kerem Bürsin ve Melis Sezen'den Yeni Bomba Film Projesi

Kerem Bürsin, Melis Sezen ile başrolü paylaşacağı "Son of a Rich" uyarlamasıyla setlere dönüyor. Onur Ünlü'nün yöneteceği filmde, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal Hünal ve Güven Kıraç gibi güçlü isimler de yer alacak.

Kerem Bürsin, "Sen Çal Kapımı" dizisiyle setlere veda ettikten sonra, "Sadakatsiz" dizisinin yıldızı Melis Sezen ile başrolü paylaşacağı yeni film projesiyle geri dönüyor. Kunay Film imzalı ve Onur Ünlü'nün yöneteceği bu film, Rusya'da gişe rekorları kıran "Son of a Rich" filminin uyarlaması olacak. Projede, Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal Hünal ve Güven Kıraç gibi usta isimler de yer alacak.

KEREM BÜRSİN YENİ PROJESİYLE SETLERE GERİ DÖNÜYOR

"Sen Çal Kapımı" dizisiyle setlere veda eden Kerem Bürsin, yeni projesiyle tekrar setlere dönüyor. Başrolü "Sadakatsiz" dizisinin yıldızı Melis Sezen ile paylaşacak olan Bürsin, hayranlarını heyecanlandıran bir film projesiyle izleyici karşısına çıkacak.

BOMBA GİBİ FİLM HAZIRLIĞI

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kunay Film imzalı ve Rusya'da gişe rekorları kıran "Son of a Rich" filminin uyarlaması olan projede Kerem Bürsin ve Melis Sezen başrollerde yer alacak. 2022 yılında yapımcı Karina Mia Satlykova ve Türk besteci ve yapımcı Arslanbek Sultanbekov tarafından kurulan Kunay Film, bu projeyi hayata geçiriyor.

Kerem Bürsin’in "Mete" karakterine hayat vereceği bu filmde, güçlü bir oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Filmde Erkan Kolçak Köstendil, Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal Hünal ve Güven Kıraç gibi deneyimli isimler de yer alacak. Yönetmen koltuğunda ise Onur Ünlü oturacak.

Kerem Bürsin ve Melis Sezen’i başrollerde buluşturan bu merakla beklenen proje, sinema dünyasında büyük ilgi uyandıracak gibi görünüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.