Kerem Bürsin'in İki Yeni Projedeki Rolü: "Mavi Mağara" ve "Son Of A Rich

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı "Mavi Mağara" filmi Antalya'da çekimlerine devam ederken, Bürsin'in haziran sonunda "Son Of A Rich" adlı filmde rol alması planlanıyor.

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı "Mavi Mağara" filmi, Antalya'da çekimlerine devam ederken, Bürsin'in haziran sonunda "Son Of A Rich" adlı filmde rol alması bekleniyor. Onur Ünlü'nün yöneteceği bu proje, Rus komedisi "Holop"un yerli uyarlaması olacak ve "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin mekanlarında çekilecek.

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı "Mavi Mağara" filmi, yönetmen Altan Dönmez önderliğinde Antalya'da çekilmeye devam ediyor. Çekimlerin 26 Nisan'da tamamlanması planlanıyor ve ardından İstanbul'da çekimlerine devam edilecek. Bu romantik dramada, Bürsin ve Özkan'ın performanslarına odaklanmak için sabırsızlanıyorum.

Bürsin'in haziran sonunda sete çıkması planlanan "Son Of A Rich" adlı filmde rol alacağı haberleri heyecan verici. Bu proje, Onur Ünlü'nün yöneteceği ve Rus komedi filmi "Holop"un yerli uyarlaması olarak çekilecek. Çekimler, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin simgesel mekanlarında gerçekleştirilecek. Bürsin'in, "Mavi Mağara" filminin ardından "Son Of A Rich"te rol alması bekleniyor. Bu, hayranlarının yeni bir karakterde onu izleme şansını daha da heyecanlandıracak, sanırım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dursun Özbek’ten Ali Koç’a büyük çağrı! Delikanlıysan gel!
Serdar Ortaç: "Kızlarda ayrılık acısı bir ay sürer"!
Derbi kavgası neredeyse tüm Türkiye'ye yayıldı: Yaralılar var!
Kayseri, ünlü peyniri artık yerli olarak üreterek İtalya'ya rakip olacak!
20 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları