Kerem Kınık'ın Kızının Karıştığı Kazada Rapor Sonuçlandı: Zehra Kınık %100 Hatalı!

Eski Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık 6 Şubat Depremlerinde Çadır Satmıştı. Bu kez ise kızı Fatıma Zehra Kınık'ın karıştığı ölümlü trafik kazası ile ilgili bilirkişi raporu açıklandı. Raporda Fatıma Zehra Kınık'ın yüzde 100 kusurlu olduğu öğrenildi.

Fatma Zehra Kınık Hakkındaki İddianame ve Kaza Detayları

Olay Özeti:

Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık, 9 Temmuz 2024 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında sorumlu tutulmuştur. Kınık'ın kullandığı otomobil, motosikletle seyreden 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki'ye çarpmış ve genç hayatını kaybetmiştir. Kazada ayrıca 4 kişi daha yaralanmıştır.

İddianame:

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Fatma Zehra Kınık'ın "taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma" suçundan yargılanması talep edilmektedir. İddianamede, Kınık'ın kazada kusurlu olduğu ve bu nedenle meydana gelen ölüm ve yaralanmalardan sorumlu olduğu belirtilmektedir.

Eski Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatıma Zehra Kınık, İstanbul Beykoz’da 17 yaşındaki Batın Barlasçeki'nin ölümüne neden olduğu kazada bilirkişi raporuna göre yüzde 100 kusurlu bulundu. Kınık’ın "DUR" levhasına uymadığı belirtildi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.