Kerem Türkoğlu'nun Jose Mourinho hayranlığı ortaya çıktı

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer olduktan sonra Portekiz'de yaptığı açıklamalarda, Jose Mourinho'nun en sevdiği teknik direktör olduğunu ve FC Porto'nun Şampiyonlar Ligi zaferinin bu tercihte etkili olduğunu belirtti. İlk maçında gol atarak Benfica kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı.

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya transfer olduktan sonra Portekiz'de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Mourinho'nun en sevdiği teknik direktör olduğunu ve FC Porto'nun Şampiyonlar Ligi zaferinin bu tercihte etkili olduğunu belirten Aktürkoğlu, Benfica'daki ilk maçında gol attı.

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Portekiz'de yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Kerem, A Bola'ya verdiği röportajda, Jose Mourinho'nun en sevdiği teknik direktör olduğunu ve Mourinho'nun FC Porto ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasının bu tercihte etkili olduğunu belirtti.

Portekiz'e gelmeden önce Porto'ya sempati duyduğunu ancak şimdi Benfica'yı desteklemesi gerektiğini ifade eden Kerem, "İki takım karşılaştığında Benfica'yı desteklemek zorunda kalacağım" şeklinde esprili bir yorumda bulundu. Ayrıca, Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesinin Türkiye'de büyük bir heyecan yarattığını vurgulayan Kerem, "Bir Galatasaray taraftarı olarak Mourinho'nun rakip takım Fenerbahçe'ye gitmesine üzüldüm, ama Türkiye ligine katkı sağlaması beni mutlu ediyor" dedi.

Benfica'daki kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Aktürkoğlu, ilk maçında gol atmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.