Kerem Yavaş: "Altından kalkacak gücümüz var" dedi! Sahip çıktı!

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Çorum FK karşısında mağlubiyetten sonra çok çok için üzgün olduklarını belirtti. Takımının yanında olan Kerem Yavaş açıklamalarda bulundu; "Altından kalkacak gücümüz var...."

Eyüpspor teknik direktörü Kerem Yavaş, Çorum FK karşısında aldığı mağlubiyetten üzüntü duyduğunu belirterek, "Kazanacak gücümüz var. Kaliteli bir takımız."

Trendyol 1. Lig 26. hafta Eyüpspor'a mağlup oldu. Evinde karşılanan Çorum FK 1:1'lik skoru yakaladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Eyüpspor Teknik Direktörü Kerem Yavaş değerlendirmelerde bulundu. Maç boyunca topa sahip olduklarını vurgulayan Yavaş, şöyle konuştu: "Sahamızda kazanmak için sahaya çıktığımız bir maçtı. Rakip iyi hücum eden bir takım. Maçtan önce de söyledim; belki onların skorbordu da bozulmuştu. . daha yüksek. Bugün oyun boyunca dominant oyuncuyduk. Ceza sahasında biraz sorun yaşadık." Daha tehditkar olabiliriz. Kornerden kazandık, kaybettik, üzüldük. Bunu yapacak gücümüz var. Biz kaliteli bir ekibiz. Son 8 maçtan aldıklarımızı cebimize koyuyoruz ve bir sonraki maçın hazırlıklarına başlıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Arda Güler gollerine devam ediyor: Real Madrid Granada'yı 4-0 mağlup etti
Cristiano Ronaldo, Avrupa'ya Dönüş Biletini Aldı!
Real Madrid'de Arda Güler rüzgarı esmeye devam ediyor: Bir gol daha attı!
Beşiktaş, Rachid Ghezzal İle Yollarını Ayırıyor
Eski Futbolcu Tijani Babangida'nın Kardeşi Trafik Kazasında Kaybetti, Tijani Ağır Yaralı!