Kerem Yavaş'tan açıklama: "Çok değerli 3 puan kazandık"

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Göztepe karşısında ikinci yarıda oyunun kontrolünü ele geçirdiklerini ve çok fazla gol pozisyonu bulamasalar da skoru koruyarak önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Göztepe karşısında aldıkları 1-0'lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, ikinci yarıda oyunu kontrol eden taraf olduklarını belirterek, "Çok fazla pozisyon üretemesek de skoru korumayı başardık ve çok değerli 3 puan kazandık" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçta Göztepe'yi mağlup etti. Yavaş, basın toplantısında iki takım arasındaki rekabetin geçen sezon 1. Lig'den başladığını ve bu rekabetin Süper Lig'de devam ettiğini söyledi. 

Geçen sezon Göztepe'ye yenildiklerini ancak bu kez kazanan taraf olduklarını vurgulayan Yavaş, rakiplerini iyi tanıdıklarını, fiziksel mücadeleye ve hücum organizasyonlarına yönelik önlem aldıklarını belirtti. İlk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini, ikinci yarıda ise kontrolü ele aldıklarını ve maçı kazandıklarını ifade etti. 

Ayrıca, Göztepe'nin 5'li savunması karşısında yaptıkları oyuncu tercihlerini de değerlendiren Yavaş, sakatlıklar nedeniyle bazı değişiklikler yaptıklarını ve bu tercihlerin rakip karşısında nasıl sonuç verdiğini gözlemlediklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.