Kereste Atölyesinde Feci Yangın! Genç İşçi Alevlere Teslim Oldu!

Arnavutköy'deki bir kereste atölyesinde çıkan yangında, henüz 17 yaşındaki yabancı uyruklu bir işçi yaşamını yitirdi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi yangını kontrol altına alırken, genç işçinin cansız bedeni alevlerin arasından çıkarıldı.

Arnavutköy'de Hacımaşlı Mahallesi'ndeki bir kereste atölyesinde çıkan yangın, 17 yaşındaki yabancı uyruklu Muhammed C.'nin trajik ölümüyle sonuçlandı. Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle atölyede başladı ve hızla büyüdü. Yangının fark edilmesinin ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HIZLI MÜDAHALE YANGINI KONTROL ALTINA ALDI

İtfaiye ekipleri olay yerine geldikten sonra yangına hızla müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına alarak alevlerin çevreye yayılmasını engelledi. Çevrede güvenlik önlemleri alınarak, yangının söndürülmesi için yoğun bir çaba sarf edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen, atölyede bulunan genç işçi Muhammed C.'nin cansız bedenine ulaşıldı.

GENÇ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Sadece iki aydır bu atölyede çalışan 17 yaşındaki Muhammed C., yangın sırasında içeride mahsur kalarak yaşamını yitirdi. Yangın tamamen söndürüldükten sonra soğutma çalışmaları başlatıldı ve olay yeri inceleme ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir araştırma yürütüyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.