Kevin Durant karar aşamasında

Şu anda NBA'de yaz aylarının en önemli konusu Kevin Durant'in gelecek sezon hangi takımda olacağı. LeBron James'in de serbest oyuncu olacak olmasına rağmen Cleveland Cavaliers'ta kalmasına kesin gözü ile bakılması ve bir diğer...

Şu anda NBA'de yaz aylarının en önemli konusu Kevin Durant'in gelecek sezon hangi takımda olacağı. LeBron James'in de serbest oyuncu olacak olmasına rağmen Cleveland Cavaliers'ta kalmasına kesin gözü ile bakılması ve bir diğer All-Star forvet/pivot Al Horford'ın Boston Celtics ile anlaşmasının ardından en büyük soru işareti olarak Kevin Durant kaldı.

Eski kulübü Oklahoma City Thunder başta olmak üzere Batı Konferansı'ndan Golden State Warriors, San Antonio Spurs ve Los Angeles Clippers; Doğu Konferansı'ndan da Boston Celtics ve Miami Heat ile görüşen Kevin Durant, kararını önümüzdeki 1-2 günde verecek. Durant'in hangi takımı seçeceği konusunda çeşitli spekülasonlar var. Al Horford'ın Boston ile anlaşmasından sonra Durant'in Boston'ı seçme şansının yükseldiği iddia ediliyor. Öyle ki, Durant'in menajeri Rich Kleiman'ın Durant ile beraber Horford'ı da Oklahoma City'de tutmak için çalışmalar yaptığı biliniyor. Horford'ın Boston'ı seçmesinden sonra Durant'in de oraya gidebileceği ihtimalleri daha yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Hassan Whiteside ile anlaşan Miami Heat cephesinde ise oyuncuya ödenecek miktar için Durant'in kararı bekleniyor. Maksimum kontrat almasına kesin gözü ile bakılan Whiteside'ın bu kontratı imzalaması halinde Durant'e maaş bütçesi yetmeyecek. Amerikan basını aradaki farkın çok az olduğunu iddia ederek Durant'in takıma katılması halinde Whiteside'ın bu farktan feragat etmeye hazır olduğu, bu yüzden kazanacağı kesin mitarın hala net olmadığını iddia etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!
Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!