KHK ile işten çıkarılan Mimar Alev Şahin'e saldırı girişimi

Düzce’de işine geri dönebilmek için bir yılı aşkın süredir direnen mimar Alev Şahin’e bir saldırı girişiminde bulunuldu.ahin eylemine devam ederken, Alev Şahin’i protesto ettiğini iddia eden bir İlhan Koç isimli şahıs,...

Düzce’de işine geri dönebilmek için bir yılı aşkın süredir direnen mimar Alev Şahin’e bir saldırı girişiminde bulunuldu.
ahin eylemine devam ederken, Alev Şahin’i protesto ettiğini iddia eden bir İlhan Koç isimli şahıs, aynı alana gelip oturarak, ''İstiklal Marşımıza saygısı olmayanı ben de protesto ediyorum’ yazılı döviz açtı.

Koç daha sonra Alev Şahin’in hedef alan bir basın açıklaması yaptı. Koç’un açıklamasının ardından alanda toplanan şahıslardan bazıları Alev Şahin’in üzerine yürüdü. Bazıları ise Alev Şahin’in standını tekmeleyerek eylemini sonlandırmasını istedi.

ALEV ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA
Alev Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Gerginlik değil örgütlenmiş bir saldırıya uğradım. Yanımda oturma eylemi yapan kisiye mikrofon uzatanlar beni niye dinlemiyor, söyleyeceklerimden mi korkuyor? İftiralarinizla bugünü kurgulayabilirsiniz ama ben gerçeklerle yarını kuracağım.''

NE OLMUŞTU?
Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde çalışırken meslekten ihraç edilen mimar Alev Şahin, Düzce Spor Sokak’ta işine geri dönebilmek için oturma eylemi yaparken, yandaş bir sendikanın Afrin’e destek açıklaması sırasında okunan İstiklal Marşı sırasında ayağa kalmadığı için gözaltına alınmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakan Işıkhan açıkladı: Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor!
Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
Ankara hava durumu: 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak?