KHK ile kapatılan YÖN Radyo yeniden açılıyor

Yön Radyo’nun açılmasına ilişkin karar, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un başkanlığında kurulan komisyonun yeniden değerlendirme toplantısında alındı.  Bu arada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YÖN Radyo yöneticilerini...

Yön Radyo’nun açılmasına ilişkin karar, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un başkanlığında kurulan komisyonun yeniden değerlendirme toplantısında alındı.  Bu arada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, YÖN Radyo yöneticilerini CHP Genel Merkezi'ndeki makam odasında kabul etti.

DANIŞTAY KAMUDAN ATILANLAR İÇİN ADRES GÖSTERDİ

Öte yandan 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında gerek hükümetin yayınladığı KHK ekli listeler, gerekse bizzat kendi kurumları tarafından işten çıkarılanların izleyecekleri adli yol kesinleşti. Danıştay, KHK ile kamudan atılan 70 bin 784 kamu görevlisi başta olmak üzere kendi kurumları tarafından işten çıkarılanların itiraz için öncelikle kendilerine değil, bölge idare mahkemelerine başvurmalarına hükmetti. Danıştay'ın bu kararıyla, işten çıkarılanların izleyecekleri adli yol da kesinleşmiş oldu. Buna göre kamuda işten çıkarılma yöntemi ne olursa olsun (KHK ya da doğrudan kurum tarafından), işten çıkarılanlar itirazlarını Danıştay'a değil, bölge idare mahkemesine yapacaklar. İşten çıkarılanların, kendilerine bu kararın tebliğ edilmesinden itibaren en geç 90 gün içinde bölge idare mahkemesine başvurmaları gerekiyor.

YÖN Radyo Kurucusu Yüksel Mansur Kılınç, Kılıçdaroğlu'na bir tablo hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek
Sıfır araç fiyatına zam yapılamayacak! Devam eden zam skandalına son
Yenilenen Cupra Formentor: Düşük bütçe ve hız arayanlara dikkat!
Mercedes-Benz'de bir dönem sona erdi: Artık Apple CarPlay desteklenmiyor
Çinliler sonunda bunu da yaptı: 440 bine sıfır lüks otomobil!