Kibariye'den şok istismar itirafı: "13 yaşındayken cacığıma uyku ilacı atılmış, düğmelerim..."

Ünlü müzisyen Kibariye, katıldığı 360 Derece programında, 13 yaşındayken yaşadığı istismarı ve babasından gördüğü şiddeti açıkladı. Kibariye, "Muğla'da çocuğun biri bana aşık olmuş, saldırmaya kalktı. Gömleğimin düğmelerimi koparmıştı çok korkmuştum. " dedi.

Ünlü müzisyen Kibariye, Halk TV'de yayınlanan 360 Derece programında, 13 yaşındayken yaşadığı istismarı ve babasından gördüğü şiddeti açıkladı.

"CACIĞIMA UYKU İLACI ATILMIŞ"

Kibariye, küçük yaşta peruk ve ağır makyajla sahneye çıkarıldığını belirterek, 13 yaşındayken Muğla'da bir kişinin saldırısına uğradığını ifade etti. "Cacığıma uyku hapı atılmış" diyen sanatçı, o dönemde Zeyno Abla adında bir kadının kendisini kurtardığını söyledi. Kibariye, bu anları "Seneler önce Muğla'da çocuğun biri bana aşık olmuş, saldırmaya kalktı. Gömleğimin düğmelerimi koparmıştı çok korkmuştum. O zaman 13 yaşımdaydım ve çok güzel bir yerde çalışıyordum. Bir gün benim cacığımın içine uyku hapı atılmış. Düğmelerim falan yırtılmış. Zeyno Abla vardı o beni kurtardı. Annemlere mektup yazdım, geldiler beni aldılar. O çocuğu da ağabeyiyle yengesi dayaktan öldürdü. O bana aşık olmuş ama o yaşta ne aşkı? Ben aileme bakmak için işe çıkıyordum. Orada kötü bir darbe atlatıyordum. Neredeyse kötü şeyler olacaktı. Ben sabaha kadar defterlerimi döksem bitmez." cümleleri ile anlattı.

"BABAM BENİ ÇOK DÖVDÜ"

Babasından şiddet gördüğünü itiraf eden Kibariye, "Babam beni çok dövdü. Kemerle sırtıma vururdu. Dayaklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Çocuğuma hayatta vurmadım, bağırmadım. Çünkü ben çok çektim. Ben huzurlu ve mutlu değildim" şeklinde konuştu.

Sanatçı, ailesini sevdiğini ve annesini göğsünde saklayabilecek kadar çok sevdiğini ifade ederken, şiddet dolu geçen gençlik yıllarının ardından mücadeleci bir ruhla ayakta durduğunu vurguladı.

Kibariye'nin yaşadığı zorlu geçmişin ardından sanat dünyasında kazandığı başarılar ve kişisel güçle aydınlattığı yaşam hikayesi, programın izleyicileri tarafından büyük ilgi gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sadece Türkiye'de yetişiyor: Bu çiçeği koparmanın cezası 387 bin lira
Yağışlı hava Balkanlar’dan giriş yapıyor
Havalar ısınırken ter kokusu can sıkıyor: Bunun yardımıyla artık gün boyu ter kokmayacaksınız!
Bu ot saçtaki kepek sorununu ortadan kaldırıyor!
Mantık Dedektifleri Hazır Mı? Bu Resimde Gizli Mantık Hatasını 4 Saniyede Bulabilecek Misin?