Kıbrıs'tan acı haber: 1 askerimiz şehit oldu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Güzelyurt-Akçay ana yolunda bu sabah bir trafik kazası yaşandı. Askere ait bir araç, otomobille çarpıştıktan sonra devrildi. Kazada 12 asker yaralandı ve bir asker yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Polis Basın Subaylığı'ndan edinilen bilgilere göre, Güzelyurt-Akçay ana yolu üzerinde, bu sabah saat 09:00 civarında bir trafik kazası meydana geldi. Güzelyurt yönünde seyir halindeki bir askeri araç, aynı yönde ilerleyen bir otomobille çarpıştıktan sonra kontrolden çıkarak devrildi.

Kazanın ardından yapılan ilk tespitlere göre, askeri aracın sürücüsü dahil olmak üzere toplam 12 asker yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Maalesef, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralılardan biri hayatını kaybetti ve şehit oldu.

Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından bir soruşturma başlatıldı. Olayın detayları ve kazanın nedenleri hakkında daha fazla bilgi edinilmesi amacıyla incelemeler sürdürülüyor. Bu trajik olay, bölgedeki güvenlik ve trafik düzenlemeleri açısından önemli bir dikkat çekici durum oluşturuyor. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.