'Kılıçdaroğlu ahlaki bir problemdir'

Ömer Çelik Kılıçdaroğlu'nun onlarca çocuğa tecavüz edilen kuruma kol kanat geren Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'na 'Tecavüzcülerin önüne yatıyor' diyerek göreve çağırmasına yönelik, "Kılıçdaroğlu düzeltme fırsatına...

Ömer Çelik Kılıçdaroğlu'nun onlarca çocuğa tecavüz edilen kuruma kol kanat geren Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'na 'Tecavüzcülerin önüne yatıyor' diyerek göreve çağırmasına yönelik, "Kılıçdaroğlu düzeltme fırsatına rağmen sözlerinin arkasında durdu. Kılıçdaroğlu Türk siyaseti için problem olmanın ötesine geçmiş, bir ahlaki problem haline gelmiştir.Bir genel başkanın kadın bakan için söylediği bu sözler Kılıçdaroğlu ile anılacak." dedi.

'Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha kınıyoruz'

Çelik, "Aslında bir iki sağduyulu açıklama vardı CHP'den. Bunu büyütebilselerdi bir çıkış noktası olacaktır. Siyasi ve ahlaki açıdan sorunlu bu açıklamalar hiçbir şekilde kabul edilemez.

Çeşitli söylemler hatırlıyoruz. Ama en vahimi budur. Bir siyasetçiden ortaya çıkması, bunu bir hanımefendiye söylemiş olması, Kılıçdaroğlu ile beraber anılacak. Toplumun duyarlı kesimlerine bunu protesto eden kadınlara teşekkür ediyoruz. Partiler üstü ortak bir tutum alınmasını tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Arzu Çerkezoğlu “Taksim’e neden girilemedi” sorusunu yanıtladı
"Lükse ve şatafata son vereceğiz"
Kolombiya, İsrail ile diplomatik ilişkilerini kesme kararı aldı
Fatih Erbakan: Belediyeleri Rüşvetten ve İsraftan Arındıracağız
"İsrail’e karşı açılan soykırım davasına müdahil olmaya karar verdik"