Kılıçdaroğlu: Bu anlaşmayı CHP imzalasaydı bütün camilerde miting yapılırdı

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail ile yapılan anlaşmaya verilen tavizlere tepki gösterdi.AKP'nin Gazze'ye ablukanın kaldırılması şartından vazgeçerek İsrail ile anlaşma yapmasına...

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsrail ile yapılan anlaşmaya verilen tavizlere tepki gösterdi.

AKP'nin Gazze'ye ablukanın kaldırılması şartından vazgeçerek İsrail ile anlaşma yapmasına İslami kesimlerden tepki gelmemesini eleştiren Kılıçdaroğlu, "Eğer böyle bir anlaşmayı CHP imzalasaydı, cuma namazlarından sonra her camide protesto mitingleri yapılırdı. Şimdi neden sesiniz çıkmıyor?" diye sordu.

"BESLEME OLURSAN YULAR TAKAN ÇOK OLUR"

İsrail'e varılan mutabakata da değinen Kılıçdaroğlu, 6 yıl önce krizin çıkmasına sebep olan Mavi Marmara gemisinde İsrail komandoları tarafından 10 kişinin öldürülmesine dair "Türkiye’nin başına bunları açan İHH var. Bunlar başlangıçta bir itiraz edecek gibi oldular. Erdoğan fırçasını attı. 'Siz yardım götürürken dönemin başbakanına mı sordunuz?' dedi. Tık yok. Beslenmeyeceksin, beslenirsen boynuna yuları takarlar" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır