'Kılıçdaroğlu, Dervişoğlu'nu Ziyaret Etti: "Nezaket Borcumu Ödedim

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretin nezaket amacı taşıdığını belirten Kılıçdaroğlu, iki liderin samimi bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Ziyaretin, Kılıçdaroğlu tarafından "nezaket" amacıyla gerçekleştirildiği belirtildi. Kılıçdaroğlu, daha önce telefon görüşmesinde Dervişoğlu'na bir ziyaret borcu olduğunu ifade etmiş ve bu görüşme için söz vermişti.

Kılıçdaroğlu, TV100’de katıldığı bir programda, genel başkanlık görevini devraldıktan sonra Dervişoğlu’nu ziyaret etmediğini söyleyerek, bu eksikliği gidermek amacıyla bir görüşme yapacağını açıklamıştı. Programda, "Genel Başkan olarak seçildikten sonra kendisini ziyaret etmemiştim. Geçen telefonla konuştuğumuzda gelmek istediğini söyledi. Ben de 'Sayın Genel Başkanım, benim size gelme borcum var' dedim," ifadelerini kullanmıştı.

Ziyaret sonrasında her iki lider de kısa açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, Dervişoğlu'nu uzun zamandır tanıdığını ve nezaket ziyareti kapsamında hoş bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti. Görüşmenin ardından ikili, siyasi iş birliği veya ittifak konularına değinmedi, ziyareti daha çok samimi bir buluşma olarak değerlendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.