Kılıçdaroğlu dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi

Bugün, Ankara Şaşmaz'da bulunan bir esnaf tarafından köfte ekmek yemeye davet edilen Cumhuriyet Halk Partisi 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ile bir araya geldi.

Bugün, Ankara Şaşmaz'da bulunan bir esnaf tarafından köfte ekmek yemeye davet edilen CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnaf ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'na eski CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar da eşlik etti.

'EDEBİYATÇI OL' TAVSİYESİ

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Şaşmaz'da bir esnaf olan Kamil Uysal'ın oğlu Kerem Ali Uysal ile sohbet etti ve Kerem Ali Uysal'ın adını sevdiğini belirtti. Kerem Ali Uysal'ın sosyal dersleri sevdiğini ifade etmesi üzerine Kılıçdaroğlu, ona "Edebiyatçı ol" önerisinde bulundu.

ATATÜRK'ÜN CAMİLERE YAKLAŞIMI KONUŞULDU

Kemal Kılıçdaroğlu, esnafla yaptığı sohbette, Türkiye'nin karşılaştığı sorunları birlikte aşacaklarına vurgu yaptı. İnsanların gelecek endişesi taşımaması gerektiğini belirtirken, siyasetin cami ve kışla gibi konulara girmemesi gerektiğini Atatürk'ün mirası olarak aktardı. Bir Van toplantısında bir yurttaşın kendisine "Camileri yaktınız" dediğini anlatarak, Atatürk'ün büyük camilerin restore edilmesi talimatını hatırlattığını ve bu konuda yanlış anlaşıldığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, annelerin çocuklarının sanayide çalışıp terlemesini istemediğini dile getirerek, çırak talebinde artış olduğunu ancak bu talebin yeterli olmadığını ifade etti ve gençleri usta olmaya teşvik etti.

Sanayi esnafı, Kılıçdaroğlu'na çeyrek köfte ve karpuz ikram ederken, Kılıçdaroğlu da esnafa tulumba tatlısı ikram etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.