Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nu ziyaret etti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li vekil Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından 25 gün süren 'Adalet Yürüyüşü'nü başlatmıştı. Ankara Güvenpark'tan çıktığı yolculuğu yürüyerek İstanbul Maltepe'de bitiren Kılıçdaroğlu,...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li vekil Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından 25 gün süren 'Adalet Yürüyüşü'nü başlatmıştı. Ankara Güvenpark'tan çıktığı yolculuğu yürüyerek İstanbul Maltepe'de bitiren Kılıçdaroğlu, bugün Enis Berberoğlu'nu Maltepe Cezaevinde ziyaret etti. Ziyarete CHP Milletvekili Barış Yarkadaş da eşlik etti. 

ADALET AĞIR YÜRÜR AMA HEDEFİNE MUTLAKA VARIR
Cezaevi çıkışında kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Milletvekilimiz Enis beyi, ziyaret ettim. Morali yerinde. Anılarını yazıyor. Şu gerçeği yerinde görmek acı verici. Adalet saraylarda değil aslında. Bugünkü koşullarda üzülerek ifade edeyim, üzerinde adalet yazan saraylarda adalet verilmiyor. Hiçbir günahı olmayan, haksız yere suçlanan insanların hapse atılması, toplum vicdanında derin yaralar açar. Enis Bey uzun yıllar gazetecilik yaptı. Bütün gazeteci arkadaşlara selamları var. Morali yerinde. Umarız adalet yerini bulur ve kısa süre içinde tahliye olur. Alınan karar çok ağır, hukuk ve adaletle bağdaşmayan bir karar. 'Adalet ağır yürür ama mutlaka hedefine varır' diye bir ifade var. Biz de adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İran'dan İngiliz bakanın da dahil olduğu yaptırım listesi gündemde
Star TV'nin iddialı dizisi yayından kaldırılıyor! Final bölümü tarihi belli oldu
Boeing ürünlerinin güvenliğine yönelik konuşmuştu: Eski çalışan daha gizemli şekilde öldü!
Biden'dan öğrenci protestoları ile ilgili ilk açıklama geldi: "Kaos yaratmaya hakları yok"
Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı