Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 'hodri meydan' dedi

Dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis'e fezleke gelen Kılıçdaroğlu; gençlere 'ümidinizi kaybetmeyin', Erdoğan'a ise 'hodri meydan' dedi.

Hakkında dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin hazırlanan fezleke Meclis'e gönderilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan bir video yayımlayarak gençlere ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Kılıçdaroğlu, gençlere "Ümidinizi kaybetmeyin" mesajı verirken, Erdoğan'a da meydan okudu.

Kılıçdaroğlu'nun sözleri şöyle:

Sevgili gençler, biliyorsunuz, hakkımda düzenledikleri fezlekeyi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderdiler. Hapse atmak istiyorlar beni. Bilmenizi istiyorlar bunu. Çünkü korkmanızı istiyorlar. Sakın ha korkmayın gençler. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Daha güzel Türkiye’ye çok çok yakınsınız, bunu bilin. Sevgili gençler, bir taneniz bile bu tehditler nedeniyle „Artık bu ülkede yaşanmaz“ derse, varsa bir hakkım helal etmem bilesiniz. Önüme mermi attırdılar, „Bu ülkede yaşanmaz“ demedim. Şehit cenazesinde öldürmek istediler, demedim bu lafı. Bulunduğum evi „Yakın“ diye bağırıyorlardı iktidarın provokatörleri, ben o lafı içimden dahi geçirmedim.

 

Sana gelince Erdoğan, sana iki çift lafım var. Sen bana ne yapabilirsin? Sen ve senin avanelerin bana ne yapmadınız ki bundan sonra yapacaklarından korkalım? Senin iktidarın bana ve aileme yaşatmadık ne bıraktınız ki senden zerre kadar çekineyim. Erdoğan, senin bu dünyada çoktan unuttuğun şeyi hatırlatayım sana; bu can emanet bu bedene, sonunda sararlar kefene. Kılıçdaroğlu bu kadar fanidir. Şimdi durma, kaldıralım dokunulmazlığımı hemen. Birlikte yapalım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan, cürümün kadar yer yakarsın. Hadi oradan!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!