Kılıçdaroğlu, evinin elektriğinin kesilmesi sonrası açıklama: Halkımın acısını yaşamak için karanlıkta oturaca

CHP lideri, elektriksiz kalan bir aileye gideceğini söyledi

Faturasını ödeyemediği için elektriği kesilen vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek için faturasını ödemeyen ve bugün elektriği kesilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir hafta boyunca eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile karanlıkta kalacaklarını ve borçlarını ödemeyeceklerini ifade etti. 

Lüküs ışığında evinde kamera karşısına geçen CHP lideri, daha sonra evinin önünde gazetecilere yaptığı açıklamada; Ben elektrik faturasını ödeyebilirim. Benim gelirim buna zaten fazlasıyla yetiyor. Ama sorun geliri olmayan ya da düşük gelirli ailelerin yaşadığı dram. Asıl o sorunu çözmemiz gerekiyor. dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle: 

"Kimsenin elektriği, doğalgazı kesilmesin. Bu bütün dünyanın ortak sorunu. Millet ittifakı olarak bütün sorunları çözeceğiz. Emin olun bütün dünyaya örnek olacağız. Ekonomi politikamızla, bakış açımızla dünyaya örnek olacağız. Elektriği kesilen 4 milyon insanın sesi olmak gerekiyordu. Bunu yaptık. Elektriği kesilen bazı aileleri de ziyaret edeceğim. Gerçekten ciddi sorunlar var. Bir sorunu çözmek istiyorsanız önce sorunu yaşayanları dinlemek lazım diye. Ben elektrik faturasını ödeyebilirim. Benim gelirim buna zaten fazlasıyla yetiyor. Ama sorun geliri olmayan ya da düşük gelirli ailelerin yaşadığı dram. Asıl o sorunu çözmemiz gerekiyor. Sorunu çözecek olan da siyaset kurumu başka kimse değil.

Elektriğimin kesileceğini bekliyordum. Sorun bu ülkede 4 milyon insanın elektriği kesiliyor. 4 milyon insanın elektriği 21. yüzyıl Türkiyesi'nde kesiliyorsa o zaman bir sorun var. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.