Kılıçdaroğlu faturasını neden ödemeyeceğini bir kez daha anlattı

Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturası ödememe kararını bir kez daha yineleyerek “Ben ödemeyeceğim dedikçe, ‘beşli çeteleri’ savunmak için kendilerini paraladılar. İstediğiniz kadar ortalığı velveleye verin, zamlarınızı geri aldıracağım” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bugünkü grup toplantısında yaptğı konuşmanın bir bölümünü içeren videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu, “Ben ödemeyeceğim dedikçe, beşli çeteleri savunmak için kendilerini paraladılar. İstediğiniz kadar ortalığı velveleye verin, zamlarınızı geri aldıracağım” notuyla paylaştığı videoda şunları söyledi:

“Niye ödemeyeceğim dedim. Şunu için: elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın acısını benim topluma hissettirmem lazım. Geniş kitlelere duyurmam lazım. O nedenle ‘ödemeyeceğim’ dedim ve ödemeyeceğim de zaten. Çünkü elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşın, sesini çıkaracağı bir alan bırakmadılar. Fakir elektrik faturasını ödeyemiyor. Kim bunların sesi olacak? Kim bunların sözcüsü olacak? Hemen dediler, ‘Efendim elektriği derhal kesin, Kılıçdaroğlu donsun.’ Siz, beni donmakla mı korkutuyorsunuz? Sizin feriştahınız gelse ben mücadele ederim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Alaşehir İYİ Parti İlçe Başkanı ve yönetiminden sekiz kişi istifa etti ve CHP'ye geçti
Kişisel veriler yurt dışına aktarılıp, yurttaş güvenliği ihlal ediliyor
İktidar ile Anayasa değişikliği konusunda yan yana gelmemiz mümkün değil
AK Parti'de hükûmetin 2028'e kadar gidemeyeceği konuşuluyor
Erdoğan dışında ‘yeni politikalar üretebilen isimler olmadığı’ dillendiriliyor