Kılıçdaroğlu: Feriştahınız gelse geri adım atmayacağım!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından sert açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Sanıyorlar ki, baskı kurdukça geri adım atacağım. Sizin feriştahınız gelse geri adım atmayacağım! Her ortamda ve her yerde hakkı, hukuku ve adaleti savunacağım." ifadelerini kullandı. 

"Bu dikta rejimine karşı parlamento içinde de dışında da mücadele edeceğiz, asla boyun eğmeyeceğiz." diyen Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının tamamı şöyle:

-Dünyada galip gelen bir zalim yoktur. Zulüm, bizim inançlı mücadelemizle sona erecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Şimdi OHAL'i sürekli kılmak için parlamentoya bir yasa getiriyorlar. 12 Eylül hukukunu takip ediyor, neyi nasıl yapacaklarını darbecilerden örnek alıyorlar!

-Bu dikta rejimine karşı parlamento içinde de dışında da mücadele edeceğiz, asla boyun eğmeyeceğiz. Kuvayi Milliye damarı inceltilmek isteniyor. Kuvayı Milliye damarını büyütmek zorundayız. Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır!

-Sanıyorlar ki, baskı kurdukça geri adım atacağım. Sizin feriştahınız gelse geri adım atmayacağım! Her ortamda ve her yerde hakkı, hukuku ve adaleti savunacağım. Dava benim şahsi davam değil, tüyü bitmemiş yetimin davasıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor