Kılıçdaroğlu: Gençler, size güveniyor ve inanıyoruz

CHP Genel Başkanı Nilüfer Belediyesi Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Türkiye`de ifade özgürlüğünün olmadığı vurgusunu yaptı ve yeni bir siyasi anlayış getirdiklerini ifade etti. Son olarak ise gençlere güvendiklerini ve inandıklarını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gençlre seslenerek, "Gençler, size güveniyor ve inanıyoruz. Sizler Türkiye’nin geleceğini değiştireceksiniz. Benim de umudum sizlersiniz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nilüfer Belediyesi Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Kılıçdaroğlu, "Bize oy vermeyen vatandaşlarımıza sesleniyorum. Beni özgürce eleştirme hakkını elde etmek istiyorsan bana oy vereceksin" çağrısında bulundu.

Kılıçdar oğlunun açıklamasının genel başlıkları şu şekilde:

"Seçimlere girdik Bursa Büyükşehir’i alamadık. Kabahat bizde, Bursalılar’da değil. Biz Bursa’ya gerekli güveni vermek ve yeşil Bursa’yı yeniden inşa etmek durumundayız. Başkan adayımız burada, çalışıyor ve ben de izliyorum. İstanbul’da Ankara’da ne yapıyorsak Adana’da Antalya’da Eskişehir’de ne ortaya koymak istiyorsak aynısını Bursa’da da yapacağız. Çünkü Bursalılar bunları hak ediyor. Bize düşen görev önümüzdeki süreçte daha iyi çalışmaktır.

"TÜRKİYE'YE YENİ BİR SİYASET ANLAYIŞI GETİRİYORUZ"

Belediye başkanı arkadaşlara hiçbir ayrım yapmayın, herkesin yardımına koşun ve harcadığınız her kuruşun hesabını verin dedim. Yeni bir siyaset anlayışını Türkiye’ye getirmeye çalışıyoruz. Şeffaf ve hesap verebilir bir siyaset anlayışı. Kentler yaşanabilir olacak. İnsanlar özgür hissedecek. Yoksul mahallelerden başlayarak insanlara hizmet götüreceksiniz. Ayrımcılıktan yana, kavgadan yana değil, huzur ve birlikten yanayız.

"GENÇLER, SİZE GÜVENİYOR VE İNANIYORUZ"

Önümüzdeki seçimlerin kaderini 6 milyon 300 bin genç belirleyecek. Onlar demokrasi, özgürlük ve iş istiyorlar. Biz onların önünü açacağız ve onlar bu ülkeye gerçek anlamda demokrasiyi getirecekler. Gençler, size güveniyor ve inanıyoruz. Sizler Türkiye’nin kaderini değiştireceksiniz. Benim de umudum sizlersiniz. Bize oy vermeyenler de huzur içinde yaşayacak bu ülkede. Bizi özgürce eleştirebilecekler. Beni özgürce eleştirme hakkını elde etmek istiyorsan bana oy vereceksin kardeşim.” şeklinde söylediklerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı
TBMM'de öğretmen atama krizi! CHP Milletvekilinin soru önergesi 'kişisel' bulunarak geri çevrildi