Kılıçdaroğlu halka seslendi: Önümüz karakış, zam fırtınası geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinden çektiği videoda "Bu video bir mücadele çağrısıdır" diyerek halka seslendi. Kılıçdaroğlu, kışın ekonomiyi ve halkı zor zamanlar beklediğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinden çektiği videoyla halka seslendi. Kılıçdaroğlu, "Sevgili halkım, evime yeniden hoş geldiniz. Uzun zamandır evime sizi davet edemedim. Bu saray iktidarının her gün farklı bir kesimde açmaya devam ettiği yaralara, bir muhalefet lideri olarak merhem olmaya çalışıyorum. Yol arkadaşlarımla her gün yollardayız. Sizleri bilgilendirmem lazım. Sorunlara karşı nasıl önlemler alacağımızı bilmeniz çok önemli" diyerek konuşmasına başladı.

Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

Zor bir dönemecin eşiğindeyiz halkım. Önümüz karakış, ayaz. Zam fırtınası geliyor. Bu kışı en az hasarla atlatmamız için, bu videom bir mücadele çağrısıdır. Ve maalesef yeni bir zam fırtınası kapımızda. Bu haksız, hukuksuz, adaletsiz fiyat artışları, mutfaklarımızın tadını, milletimizin huzurunu kaçıracak. Peki Erdoğan ne yapıyor? Bize ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere'nin nasıl bir sefalete düştüğünü anlatıyor. Efendim kuyruklar varmış, Almanlar, Fransızlar, İngilizler açlık ve sefalet çekiyorlarmış. Niye bunu anlatıyor? Çünkü Erdoğan karakışta bu millete yaşatacağı sefalete algısal zemin hazırlamak istiyor. Yalanlar söyleyerek halkı trajediye hazırlamak istiyor. Çünkü sunabildiği tek çözüm bu.

 

İnancım o ki; size bunları eden elbette bulur, bulacak! Erdoğan bu kış ülkeye enerji kesintileri de yaşatacak. Derhal bir kara kış fonu kur. Bu fona en büyük katkıyı beşli çeten yapsın, onlardan sildiğin vergileri al ve halkın yararına bu kararı al. Bunlar kağıt işçilerinin küçücük parasına bile göz dikmişler, doymuyorlar. Bu zulmeden zorba iktidar gidicidir; gittikleri andan itibaren çok hızlı bir düzelme göreceksiniz. Alım gücünüz yükselecek, hanede huzurunuz artacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
"İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
"Taksim miting yeri değil"
Özel ve Erdoğan o tarihte görüşecek!
“2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”