Kılıçdaroğlu ile Yavaş görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyeye ait Sıhhiye Tesisi’nde bir araya geldiler.

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyeye ait Sıhhiye Tesisi’nde bir araya geldiler.

"TÜRKİYE'NİN DÜNYA KADAR SORUNU VAR, ONLARI KONUŞURUZ"

Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yapacakları görüşme öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, "Bizim partili arkadaşlarımız, yabancı birisi değil. Oturacağız, konuşacağız. Türkiye'nin dünya kadar problemi var, onları konuşuruz yani. Bayramlaştık, gayet güzel," ifadelerini kullandı.

"ÖZEL BİR GÜNDEMİMİZ YOK"

Görüşmeyle ilgili açıklamada bulunan Mansur Yavaş ise, özel bir gündemin olmadığını, "sayın Genel Başkanımızla" dediği Kılıçdaroğlu ile uzun süredir görüşmediğini söyleyerek, "Ben bayramda kendisini aradım. Görüşemediğimizi söyledim. Burada daha önce yemek de yemiştik. Aynı yerde yemek ikram edelim dedik, hepsi bu," ifadelerini kullandı.

ABB'DEN GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden görüşme öncesi şu açıklamalar yapılmıştı:

"Çok öncesinden kararlaştırılan rutin bir istişare yemeği. Özel bir gündem yok. Yeri ve zamanı şu ana kadar belli değil."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.