Kılıçdaroğlu önce 'ruh sağlığı' dedi, silip 'öfke nöbeti' ifadesini kullandı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirirken önce "Ruh sağlığı alarm veriyor" dedi. Daha sonra bu ifadesini silen Kılıçdaroğlu bu kez "Öfke nöbetleri alarm veriyor" dedi.

Siyasetin gündeminde göçmenler var. Milyonlarca göçmenin Türkiye’de bulunması ve Afganistan’da yaşanan iç karışılık sebebiyle daha çok göçmenin gelmesi muhalefetin tepkisini çekiyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelince ilk işlerinin Suriyelileri ‘kardeşçe’ Suriye’ye göndermek olacağını söyledi.

CHP de sosyal medyadan „Euro’ya mahalleleri satanların hazin halleri“ diyerek bir video yayımladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğu, partisinin bu paylaşımını alıntılayarak „Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir“ dedi.

Ancak Kılıçdaroğlu, bu paylaşımından önce yine aynı videoyu alıntılamış ve söz konusu tweetteki ‘öfke nöbetleri’ yerine ‘ruh sağlığı’ ifadesini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu o paylaşımını silerek bu kez ‘öfke nöbeti’ ifadesini kullandı.

İşte gazeteci Metin Cihan'ın dikkat çektiği o paylaşımlar:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti Grup Başkanı istifa etti
En doğrusu da kongrede veliahdını çıkarmasıdır
Bugün CHP bir noktaya geldiyse bu Kemal Bey’in sayesinde olmuştur
AK Parti'de değişim için ilk zirve yarın
Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam