Kılıçdaroğlu, Portakal’a Sert Çıktı: İftiralarını Milletin Vicdanına Havale Ediyorum

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Portakal'ın iddialarına sert yanıt verdi. Portakal'ın suçlamalarını seviyesizlik olarak nitelendirerek, iftiralarının iktidarın seçim dönemi taktiklerine benzediğini belirtti.

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Portakal'ın iddialarına karşı sert bir şekilde yanıt verdi. Portakal'ın, Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'a yönelik iddiaları üzerine Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak iftiraları seviyesizlik olarak nitelendirdi.

CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Portakal'ın iddialarına yanıt verdi. Portakal'ın, Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın DEM Partilileri dışlayan ifadelerine ilişkin Kılıçdaroğlu'ndan talimat almış olabileceğini öne sürmesinin ardından, Kılıçdaroğlu sosyal medyadan açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Fatih Portakal, senin iftiralarının da mevcut iktidarın seçim zamanında attığı iftiralardan, düzmece ve montaj videolarından bir farkı yoktur, müfterilerden gene Allah'a sığınıyorum. Seni milletimin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasında, Portakal'ın iddialarının seviyesizlik, terbiyesizlik ve kepazelik olduğunu belirttiği görülüyor. Ayrıca, partisinin kötülüğünü isteyen bir Genel Başkan olmadığını ve böyle iddiaların namertlik olduğunu vurguluyor. Son olarak, Portakal'ın iftiralarının mevcut iktidarın seçim zamanındaki iftiralarından farklı olmadığını savunuyor ve onu milletin ve namuslu gazetecilerin vicdanına havale ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri

Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, Türkiye'ye Resmi Ziyaret İçin Yola Çıkıyor
Kanun dışı ilişki ağlarının farkındayız
İYİ Parti Grup Başkanı istifa etti
En doğrusu da kongrede veliahdını çıkarmasıdır
Bugün CHP bir noktaya geldiyse bu Kemal Bey’in sayesinde olmuştur