'Kılıçdaroğlu: Sayın İnce, adayımız sensin'

CHP, cumhurbaşkanı adayını bugün saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek törenle açıklayacak. Tören öncesinde kapalı grup bir otelde toplanacak ve Kılıçdaroğlu adayın adını grupla paylaşacak....

CHP, cumhurbaşkanı adayını bugün saat 10.00’da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek törenle açıklayacak. Tören öncesinde kapalı grup bir otelde toplanacak ve Kılıçdaroğlu adayın adını grupla paylaşacak. Alınacak grup kararının ardından salona gelinecek.

ADAY MANİFESTO OKUYACAK
Uzun süre adaylık için nabız yoklayan ve anket çalışmalarını inceleyen Kılıçdaroğlu’nun Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi çağırdığı ve ''’Adayımız sensin’’ dediği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre adayın adı Kılıçdaroğlu tarafından anons edilecek. Aday burada CHP’nin seçim bildirgesiyle paralel bir manifesto okuyacak. Salondaki programın ardından Hacıbayram Camii’ne gidilecek ve Cuma Namazı kılınacak. Buradan da 1. Meclis’e geçilecek. Birinci Meclis önünde de Kılıçdaroğlu veya Parti Sözcüsü Bülent Tezcan’ın halka seslenmesi bekleniyor. 

KÜRTLERDEN DE OY OLACAK
Cumhuriyet'ten İklim Öngel'in aktardığına göre, CHP kulislerinde, parti tabanının İnce isminde tereddüt etmeyeceği ve muhafazakâr kesimle birlikte dokunulmazlıklardaki duruşu ile Kürtlerden de oy alacak isim olmasının, aday seçilmesinde etkisi olduğu belirtiliyor. Erken seçim kararının ardından İnce, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmiş ve ''’Ya siz aday olun tam destek olayım, olmuyorsanız ben adayım’’ demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dikkat! Tehlikeli Balık Türü Türkiye'de Görüldü
Tüyler Ürperten Öngörüler: Simpsonlar'ın Sırrı Çözüldü!
'Huysuz Virjin' film oluyor!
Takmayan trafiğe çıkamayacak: Araçlarda TTB zorunluluğu geliyor
Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan, 6 Mayıs 1972'de neden idam edildi?