Kılıçdaroğlu ve Altaylı Arasındaki Gerilim Devam Ediyor: 'Her Şeyi Biliyoruz!

Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Altaylı'nın kendisine yönelik sert eleştirilerine yanıt vererek, "Sen zaten oraya çalışıyorsun!" dedi. Kılıçdaroğlu, Altaylı'nın siyasi duruşunu sorguladı ve davaya hazırlıklı olduğunu belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Fatih Altaylı'nın kendisine yönelik sert eleştirilerine yanıt verdi. Altaylı, YouTube kanalında CHP'nin eski lideri Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak, "CHP, Kemal Kılıçdaroğlu’nu yeniden genel başkan yaparsa vallahi AKP'li olurum" ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu, bu açıklamalara Sözcü TV’de İpek Özbey’e verdiği özel röportajda yanıt vererek, Altaylı'nın AK Parti ile olan ilişkisini vurguladı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR

Kılıçdaroğlu, "Sen zaten oraya çalışıyorsun. Ne yapmadığını mı bilmiyoruz? Her şeyi biliyoruz. O bana dava açacaktır, bekliyorum" şeklinde konuşarak, Altaylı’nın eleştirilerine karşılık verdi. Bu sözleriyle Kılıçdaroğlu, Altaylı’nın siyasi duruşunu sorguladı ve aralarındaki gerginliğin derinleşebileceğinin sinyalini verdi.

Fatih Altaylı'nın eleştirileri, CHP içinde ve dışındaki bazı kesimlerin dikkatini çekerken, Kılıçdaroğlu'nun yanıtı da sosyal medyada geniş yankı buldu. Kılıçdaroğlu'nun sözleri, Altaylı ile arasındaki gerilimi bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.