Kılıçdaroğlu'na Yönelik Eleştirilere İnce'den Tepki: 'Haksızlık Yapmayın!'

Gazeteci Fatih Altaylı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileri sonrası tartışmalar alevlendi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na yapılan hakaretleri kınadı.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı yorumlar, tartışmalara yol açtı. Bu duruma tepki gösteren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'nun sarayın veya dış güçlerin etkisi altında olmadığını belirterek, kendisine yöneltilen eleştirilerin haksız olduğunu ifade etti.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamaların ardından başlayan tartışmalar sürüyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na yönelik son dönemdeki sert eleştirilere karşı çıktı. Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan İnce, "Kemal Kılıçdaroğlu, sarayın veya dış güçlerin adamı değildir," dedi. İnce, şu ifadeleri kullandı:

"Kılıçdaroğlu, 13 yıl boyunca CHP Genel Başkanlığı yapmış, çeşitli tehditler ve hakaretler karşısında durmaya çalışan bir kişidir. Bu dönemde kendisine yöneltilen hakaretleri kınıyorum. Kemal Bey ile parti içinde mücadele ettim ve birçok stratejik hatasını dile getirdim. Yanlış insanlarla çevrili olduğunu ve yanlış yönlendirildiğini söyledim; ben de ona karşı hatalar yaptım. En kızgın dönemlerimde bile kendisine hakaret etmedim, o da bana hakaret etmedi. Yıllardır çantasını taşıyan, yalakalıkta fırsat vermeyenlerin şimdi böyle bir saldırıya geçmesi en hafif tabirle ayıptır. Yapmayın beyler!"

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.