Kılıçdaroğlu'ndan açıklama geldi: Cumhuriyet Halk Partisi var olsun!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerdeki oy sayımı devam ederken yaptığı paylaşımda "Umudu ülkenin dört bir tarafına serpen Cumhuriyet Halk Partisi var olsun" ifadesini kullandı. İşte detaylar..

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerdeki başarıyı vurgulayan bir paylaşımda bulundu. Kişisel sosyal medya hesabı olan X (eski adıyla Twitter) üzerinden yaptığı paylaşımda şunları dile getirdi:

"Cumhuriyet'in ruhuna ve devrimlerine sahip çıkan tüm vatan evlatlarına merhaba olsun. Umudu ülkenin dört bir tarafına serpen Cumhuriyet Halk Partisi var olsun. Ülkemizi aydınlıklara götürme yolunda son bir adım kaldı. Ekilen tohumlar fide oldu, fideler çınar olacak. Ağaçlar dikip ormanlara kavuşacağız, rüzgarda dans eden yapraklar gibi, yağmura değeceğiz, bir olup mücadelemizi sürdüreceğiz, hep birlikte ülkemizi aydınlığa kavuşturacağız."

Kılıçdaroğlu'nun bu ifadeleri, partisinin Cumhuriyet'in değerlerine ve ilerlemeye olan bağlılığını vurguluyor ve ülkenin geleceği için umutlu bir mesaj iletiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var
Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi