Kılıçdaroğlu'ndan Çağrı: Yaşam Pahalılığı Dayanılmaz Bir Noktada!

Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomik zorluklarla boğuşan halka seslendi. Asgari ücret ve emekli maaşlarındaki erimenin yanı sıra, genel yaşam giderlerindeki artışa dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert sözlerle seslendi.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşam pahalılığına dikkat çekti. Asgari ücret ve emekli maaşlarının günbegün erdiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, bir liste paylaşıp Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Kılıçdaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

KILIÇDAROĞLU'NDAN YÜKSELEN SES: YAŞAM PAHALILIĞI VE EKONOMİK SIKINTILAR

Geçen ay 3 kişilik bir ailenin 3 öğün mutfak harcaması 12.669 TL iken aynı menü bu ay 14.974TL olmuş. Kılıçdaroğlu, yaşam pahalılığının somut bir örneği olan bu artışı paylaşarak, halkın ekonomik sıkıntılarını dile getirdi.

Faturaları, kirayı, okul masraflarını, sağlık ve giyim giderlerini var ise vicdanın, var ise yüreğin sen doldur! Kestane balının, manda yoğurdunun ve yediğin ejder meyvesinin fiyatlarını da yaz. Kılıçdaroğlu, ekonomik zorlukların sadece temel gıda maddeleriyle sınırlı olmadığını, genel yaşam giderlerinde de büyük artışlar yaşandığını belirtti.

Bu aziz milletime kendimi anlatamadım, anlatan da olmadı… Ama senin ne tehlikeli biri olduğunu anlatacağım milletime! BOP eş başkanı... Kılıçdaroğlu, paylaşımının sonunda ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunarak, iç ve dış politika konularında hükümeti sert bir dille eleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

MHP'den Sinan Ateş haberlerine tepki geldi
11 gün sonra yeniden bir araya geliyorlar
İktidar fakiri daha fakir, zengini daha zengin yapacak
Kamuda mülakat sistemi ve ekonomik sorunlar masada
İYİ Partili Türkoğlu, Sinan Ateş'in fotoğrafını Meclis kürsüsüne taşıdı