Kılıçdaroğlu''ndan CHP''lilere uyarı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa''da STK temsilcileri, muhtarlar ve iş insanları ile bir araya geldi. Konuşmasında CHP''lilere uyarıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Asla ve asla kışkırtıcı sözlere cevap vermeyin. Kaybedeceklerini anladılar her tarafa saldırıyorlar" dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında dün Batman'na giden CHP lideri Kılıçdaroğlu, bugün ikinci durağı olan Bursa'da STK temsilcileri, muhtarlar ve iş insanlarına hitap etti.

Bursa'nın değişime ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Sadece pozitif ayrımcılığı yoksul semtlere yapacağız. Oradaki hayat standartını da Nilüfer'de yaşayanların hayat standartına çekeceğiz. Lafla olmaz bu işler, birlikte yönetmekle, sabırla olur, muhtarlarla konuşarak, sorunlarını dinleyerek olur" diye konuştu.

CHP'lilere uyarıda bulunan Kılıçdaroğlu, "Asla ve asla kışkırtıcı sözlere cevap vermeyin. Kaybedeceklerini anladılar her tarafa saldırıyorlar. Bize saldırıyorlar, Bahriye Üçok'a, Uğur Mumcu'ya saldırıyorlar. Nasıl yaparız da CHP'lileri sokağa çekeriz derdindeler. Bunlara asla cevap vermeyin" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

'ARAMIZDA SİYAHLA BEYAZ KADAR FARK VAR'

Bursa'nın değişime ve dönüşüme ihtiyacı var. Kentsel belediye başkan adayımız kırsal ile belediye arasındaki ilişkiler söz etti. Bizim büyükşehir belediyelerimizin olduğu yerde kırsal ile kent arasında son derece ciddi tutarlı bir ilişki kurulmuştur.

 Bursa'nın bir kimliği, tarihsel dokusu var. Kimliği kalmadı artık. Sadece tarım alanında hizmet etmek değil, bir kentte yaşamanın farklı özellikleri vardır. Vatandaşlar pazar günü aileleriyle birlikte kahvaltı yapmak isterler, parka çıkmak isterler, sinemaya gitmek isterler. Bütün bunları yapacak olan o kentin belediye başkanıdır. Belediye başkanının kentte birliği sağlaması lazım. Belediye başkanı bunu yaptığı zaman o kentte birlik, huzur olur.

Sadece pozitif ayrımcılığı yoksul semtlere yapacağız. Oradaki hayat standartını da Nilüfer'de yaşayanların hayat standartına çekeceğiz. Lafla olmaz bu işler birlikte yönetmekle, sabırla olur, muhtarlarla konuşarak, sorunlarını dinleyerek olur.

Nilüfer Belediye Başkanımız yönetirken her kuruşun hesabını verecek. Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Bunun için mücadele edeceğiz. Birlikte güç alarak yolumuza devam edeceğiz. Biz diğerlerine benzemeyiz. Diğerlerinin mücadelesi cep mücadelesi ve yeşil dolar mücadelesidir. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir. İnsalara hizmet etme mücadelesidir. Aramızda siyahla beyaz kadar fark var.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"
CHP’nin eskisinden daha çok kavgaya, kutuplaşmaya, gerilime ve kamplaşmaya ihtiyacı var
Ekrem İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin İnan için anma mesajı