Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a: İyi misin?

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “SSK’yı batıran bu değil mi ya? CHP takoz siyasetinin kurumsallaşmış halidir.” sözlerine yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir hastaneleri üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, ” CHP’nin elini attığı her işte çuvallamasının tek sebebi kendilerine emanet edilecek 3 koyunu bile güdemeyecek kadar beceriksiz olmaları. SSK hastanelerini iflas ettiren adam bu değil mi ya? SSK’yı batıran bu değil mi ya? CHP takoz siyasetinin kurumsallaşmış halidir. Milletin felaketinde medet uman bir anlayışın ülkemize yapabileceği hiçbir katkı yoktur.” dedi.

Erdoğan’ın CHP liderini hedef almasının ardından Kılıçdaroğlu’ndan yanıt geçikmedi. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Erdoğan, yarısı bayat hep aynı nakarata girmişsin yine. “Üç koyun”, “SSK’yı batırdı”, “CeHaPe”, “Bay Kemal”. Çok tekrar ediyorsun bu aralar kendini, sahi iyi misin?” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"