Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Sert Yanıt: CHP Teslim Alınamaz!

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a yanıt vererek CHP’nin her zaman iktidarın karşısında duracağını ve teslim alınamayacağını vurguladı. Kılıçdaroğlu, geçmişteki hataları ve halkın yaşadığı sorunları dile getirerek, mücadelenin devam edeceğini belirtti.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik eleştirilerine sert bir yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın geçmişteki tutumları ve siyasi hamleleri üzerinden eleştirilerde bulunarak, "Cumhuriyet Halk Partisi, teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır. Hadi başka kapıya!" dedi.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı Kıbrıs'ta toprak verme niyeti, Büyük Ortadoğu Projesinin Eş Başkanlığı ve Irak’a giren Amerikan askerleri için dua etmesi gibi konulardan tanıdıklarını belirtti. "Sahte ve montaj videolarla seçim sürecinden milletimizi aldattığını dahi gördük" diyen Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın geçmişteki söylemleri ve eylemleri üzerinden sert bir dil kullanarak eleştirilerini sıraladı.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın iktidarı süresince yaptığı hataları vurguladı ve "Bitsin bu hasret..." yalvarışlarından, "Oğlum paraları sıfırla" talimatlarına kadar birçok örnek vererek, halkın yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Ayrıca, "Milyonlarca sığınmacıyı ülkemize doldurmandan, okutup yetiştirdiğimiz binlerce evladımıza 'Giderlerse gitsinler' demenden biliyoruz, senin ne olduğunu" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunları da kapsarken, "Yumuşamayacağız, normalleşmeyeceğiz" sözleriyle mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. "Katledilen kadınlarımız, umutsuz gençlerimiz, geçinemeyen insanlarımız... Hakk için Halk için YUMUŞAMAYACAĞIZ ve NORMALLEŞMEYECEĞİZ" diyerek, halkın acılarını ve kayıplarını unutmayan bir duruş sergiledi.

Son olarak, Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın siyasi yelpazede gerçekleştirdiği değişiklikleri eleştirerek, "Şunu iyi bil; Cumhuriyet Halk Partisi, teslim alınamaz son kale olarak hep karşında ve iktidar yolunda olacaktır" ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.