Kılıçdaroğlu'nun alışveriş yaptığı pazarcı: Koruma ordusuyla gelmedi, bana güvenene ben de güvenirim

''Yürekli adammış, eşini almış yanına, senin, (yanındaki diğer müşteriyi gösterip) bu abla, abi gibi geldi alışverişini yaptı, poşetini kendi taşıdı''

Gazeteci Muharrem Sarıkaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pazar günü gittiği semt pazarından alışveriş yaptığı pazarcı esnafıyla yaptığı görüşmeyi yazdı.

Kılıçdaroğlu ile aynı semtte oturduğunu söyleyen Sarıkaya, şu ifadeleri kullandı:

"Ankara’da bulunmam durumunda her Pazar kesinlikte uğradığım semt pazarına hafta sonu Kılıçdaroğlu da eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile gitmiş. Sürekli alışveriş yaptığım, Kırşehir kökenli bir pazarcının tezgahına alışveriş için gittiğimde Kılıçdaroğlu’nun biraz önce kendisinden alışveriş yaptığını, ağabeyi ile sohbet ettiğini belirtti.

Sağ kökenli olduğunu bildiğim için üstelemedim ancak o Kılıçdaroğlu ile tezgahında sohbet etmiş olmanın heyecanı içinde durmadı. Birkaç kez Kılıçdaroğlu’nun yanında bir koruma ordusu olmadan, sade, sıradan bir vatandaş gibi gelip alışveriş yapmış olmasına duyduğu hayranlığı dile getirdi. 'İşte o durumda olan benim halimden anlar' dedi. Çevresinde bir koruma ordusu olmadan Pazar yerinde halkın içinde rahatlıkla dolaşmasının yarattığı etkiden kurtulamamıştı.

Şu cümlesi sanırım yarattığı etkiyi özetleyen önemli noktaydı: 'Diğer liderlerden daha fazla saldırıya uğradı. Yürekli adammış, eşini almış yanına, senin, (yanındaki diğer müşteriyi gösterip) bu abla, abi gibi geldi alışverişini yaptı, poşetini kendi taşıdı.'

Bu noktada da kalmadı, şu sözleri çok daha önemliydi: 'Buraya bu şekilde gelebiliyorsa, demek ki bana güveniyor. Benim yanımda kendisine zarar gelmeyeceğine inanıyor ki koruma ordusu olmadan gelip benim tezgahımdan alışveriş yapıyor. Bana güvenen adama ben de güvenirim; bugüne kadar oyum nasip olmamıştı, lakin bu kez vereceğim...'"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Acun Ilıcalı’nın Premier Lig hayali sona erdi!
Green Card başvuru sonuçları açıklandı!
Tayyargiller Hakkında Skandal Haber! 'Sahte Doğum ve Taşıyıcı Anne' İddiası!
Mevduat Faizleri Düşüşte! 1 Milyon TL'nin 32 Günlük Getirisi Ne Kadar Oldu?
Sosyal Güvenlik Kurumu, 81 Yeni İlacı Geri Ödeme Listesine Ekledi